ROŠTĚNÁ PO NÁMOŘNICKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ ROŠTĚNKY / 




INGREDIENCE: 500 g roštěnky, 40 g uzeného masa, 40 g oleje, 10 g hladké mouky, 4 lžíce usekaného uzeného lososa nebo kaviáru, 4 vejce, sardelová pasta, 4 olejovky, 4 proužky kapie, 50 g křenu, vývar, mletý pepř, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Roštěnky naklepeme, po okrajích nařízneme, aby se nekroutily. Pak je osolíme, opepříme, potřeme sardelovou pastou a poprášíme moukou. Takto připravené roštěnky opečeme dorůžova po obou stranách na oleji. Měkké maso vyjmeme, šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme a podlijeme vývarem. Povaříme dohladka a maso na talířích přelijeme malým množstvím šťávy. Jednotlivé porce obložíme uzeným masem a posypeme strouhaným křenem. Na každou roštěnku posadíme sázené vejce, které ozdobíme lososem nebo kaviárem, přidáme olejovku a proužek kapie. Podáváme se smaženými hranolky a zeleninovým salátem.



ROŠTĚNÁ PO NÁMOŘNICKU. ROŠTĚNÁ PO NÁMOŘNICKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1356 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz